Medarbejdere

Nedenfor har du mulighed for at læse nærmere omkring udvalgte nøglemedarbejdere hos Cklar Service.

Cliff Nielsen, Direktør Cklar Service

Cliff Nielsen grundlagde Cklar Service i 2006 med et mål: At blive blandt de bedste i markedet for Østjysk Erhvervsrengøring og man må sige at her en årrække senere at målet er nået. Cliff Nielsen varetager selv størstedelen af den daglige administration. Derforuden foretager Cliff også diverse kvalitetskontroller hos kunderne, vikarierer selv for medarbejderne og tager sig ikke mindst af den essentielle kommunikation med kunden. Det er vigtig for Cliff at både kunder og medarbejdere konstant er i fokus hvad angår trivsel, kvalitet og samarbejde.
 
 

Maria Mathiesen, driftschef

Foruden at være Cliff Nielsens bedre private halvdel og ikke mindst være mor til deres to dejlige børn varetager Maria flere essentielle funktioner hos Cklar Service. Maria er Cliffs højre hånd på kontoret og har et skarpt overblik hvad angår økonomien og diverse kundeforhold. Derforuden er Maria, ganske som Cliff selv, i marken og varetage opgaver hos diverse kunder.
 
 

Stefan

Stefan er med sine 20 år en af vore yngste medarbejdere. Energien er i top hos Stefan og får på godt jysk ”rykket igennem” hver eneste dag. Når Stefan ikke arbejder i Cklar-Service går tiden med at studere multimediedesign og kommunikation på erhvervsakademiet i Aarhus.
 
 

Carmen

Carmen har længe taget en stor del af slæbet og dermed også ansvaret hos flere af vore større erhvervskunder. Fritiden bliver brugt i det lokale fitness center som i kombination med studiet Kost & Ernæring giver motivation til det hårde fysiske arbejde hos os.
 
 

Edvinas

Edvinas – det blir’ i familien… Ineta, Edvinas’ søster har tidligere arbejdet mange år hos Cklar-Service og har nu givet stafetten videre til lillebror. Vi ser det som et stort kompliment at flere ”generationer” vælger at blive hos Cklar-Service i en branche som ellers er kendt for stor udskiftning i medarbejderne.
 
 

Merce

Oprindeligt opvokset i Barcelona. Merce har prøvet lidt af hvert inden karrierevalget faldt på Cklar-Service. Merce har brugt sin ungdom på den internationale eventscene herunder bl.a. eventarbejde for nogle af verdens førende modehuse. Merce arbejder fuldtid hos Cklar-Service.
 
 

Morten

Morten har samarbejdet med Cklar-Service i over tre år og anses som en af vigtig del af staben. Morten er ansvarlig for al vores vinduespolering i Østjylland. Savner du en dygtig og pålidelig vinduespudser så er Morten det helt rigtige valg.