Butiksrengøring der giver et godt indtryk

En grundig butiksrengøring er vigtig i forhold til det signal, du sender dine kunder. Hos Cklar Service har vi en god, bred erfaring med butiksrengøring og ved, at en ren butik får kunderne til at føle sig velkomne og giver et godt indtryk.

Vores medarbejdere er trænet i at varetage rengøringen med stor omhu og forståelse for jeres butik, uanset om det er detail, butikskæder, specialbutikker eller andet.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Ved rengøring af butik er der flere elementer. Der er de typiske dag-til-dag opgaver, ugentlig rengøring af lager m.m. samt vinduespudsning og polering af gulve.

En grundig rengøring tager tid og ressourcer, og det kan derfor være en fordel at samarbejde med en ekstern partner, så I opretholder en høj og ensartet kvalitet.

Få en totalløsning hos Cklar Service

Hos Cklar Service leverer vi en totalløsning, så du ikke skal bekymre dig om rengøringen, men kan bruge tiden på kunderne. Vi kommer altid som aftalt og med flere års erfaring inden for rengøring af butikker, leverer vi samme høje standard hver gang.

Rengøring efter dit behov

Vi ved, at behovet for rengøring varierer fra butik til butik, og derfor tager vi altid en uforpligtende snak, inden vi lægger en fremadrettet plan.
Vi er fleksible, og sætter os ind i netop dit behov, hvad enten det er rengøring med fast interval eller en mere løs aftale. Det vigtige er, at du føler dig glad og tilfreds med vores samarbejde.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet af os eller ring på 41 17 86 26, så tager vi en snak om dine behov indenfor butiksrengøring.

Vi rengør butikker i Århus, Randers og resten af Østjylland, inkl. Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Viborg og Vejle.