Kantinerengøring der skinner

Rengøring af kantiner bliver nemt en stor opgave, når kluden skal nå ud i alle krogene. Der vil være de typiske dag-til-dag opgaver, men i høj grad også en del større opgaver, som kræver både tid og ressourcer.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Med os slipper du for bekymringer

Hos Cklar Service har vi en bred erfaring med rengøring af kantiner og ved, at det ikke kun er det gode indtryk, der er på spil, men at høj hygiejne er altafgørende. Vi ved præcis hvilke midler, der skal benyttes til de forskellige overflader, gulve og vinduer, så samme høje standard opretholdes hver gang.

Vores medarbejdere er trænet i at rengøre kantiner med stor omhu, og skrubber gerne en ekstra gang. En grundig rengøring giver et sundt arbejdsmiljø for både kantinepersonale og øvrige medarbejdere.

Vi laver en skræddersyet rengøringsplan

Vi ved, at det ikke altid er nemt at vide, hvor ofte man har brug for kantinerengøring. Derfor tager vi en uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår netop jeres behov. Passer den indledende plan ikke, justerer vi den, så I får den helt rigtige løsning.

Skulle uheldet være ude og en uforudset opgave opstå, er vi naturligvis fleksible, så opgaven bliver løst. Vi forstår, at der er strenge krav, når det gælder rengøring af kantiner.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet af os eller ring på 41 17 86 26, så tager vi en snak om dine behov indenfor kantinerengøring.

Vi rengør kantiner i Århus, Randers og resten af Østjylland, inkl. Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Viborg og Vejle.