Rengøring af sommerhuse, så de skinner hver gangRengøring af sommerhus i Århus, Randers og resten af Østjylland

Rengøring af sommerhuse bliver nemt en tidsrøver og en stor opgave, da alle overflader, gulve og vinduer skal have en grundig tur med kluden. Mange kroge skal tjekkes, og så skal der godt gang i knofedtet.

Hos Cklar Service leverer vi en totalløsning til rengøring af sommerhuse, så du kan slippe bekymringen om rengøring og bruge tiden på sjovere opgaver.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Cklar Service skaber den gode oplevelse for kunden

Vi ved, at rengøring er en stor del af gæsternes totaloplevelse, og det rene sommerhus er deres første indtryk. Med en fast aftale om sommerhusrengøring kan du bevare samme høje kvalitet hver gang og undgå unødvendige   klager over rengøring. Vi kommer altid som aftalt og med flere års erfaring i rengøring af sommerhuse, leverer vi samme høje standard hver gang.

Vores team er dine øjne og ører, når de gør rent

Rengøring af sommerhuse handler i høj grad om tillid mellem os og dig som udlejer.  Derfor er vores medarbejdere nøje instrueret i, hvordan de er dine øjne og øre, og hvad de skal notere ned, inden de rengør sommerhuset. Og det er de samme medarbejdere, der gør rent hos jer, så I får et tæt samarbejde, og du føler dig tryg ved at lade os rengøre sommerhuset.

Vi leverer en løsning, der passer til dit rengøringsbehov

Hos Cklar Service er vi fleksible, når vi indgår en aftale. Vi sætter os ind i netop dit behov, hvad enten det er sommerhusrengøring med fast interval eller en mere løs aftale.  Det vigtige er, at du føler dig i gode hænder i vores samarbejde. Hos os er en aftale en aftale, og vi er kendt for:

  • Grundige og stabile medarbejdere
  • At være nemme at få fat på
  • Godt samarbejde og fleksibilitet
  • Kvalitet hver gang

Se hvad Dancenter Djursland siger om vores arbejde og samarbejde her

Pris på sommerhusrengøring

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud eller en løs snak om dine behov indenfor rengøring af sommerhuse. Bliv kontaktet af os eller ring på 41 17 86 26.