Uden netværk er vi intet!

En bogstaveligt talt uformel netværksstrategi.

Maria og jeg har altid prioriteret erhvervsnetværk højt og vi ser stadigt disse netværk som både en vigtig del af vor vækststrategi men først og fremmest en kilde til dybere faglighed og en højere forståelse for vore kunder og potentielle kunders brancher. Ingen tvivl om at desto bedre kendskab vi har til kundens daglige virke, desto bedre en samarbejdspartner kan Cklar-Service være.

En rengøringsvirksomhed er naturligvis altid meget operativt orienteret dog er viden stadig essentiel i det daglige arbejde. Det kan eksempelvis være omgang med fortrolige dokumenter i finansielle virksomheder eller måske blot et indgående kendskab til kundens arbejdstider og spidsbelastninger således at vi sammen kan lægge den bedste mulige plan for Cklar Service’s indsats hos kunden.

Vi har altid været kendt for at møde kunden i øjenhøjde. Indrømmet, det lyder lidt som en floskel men den er faktisk god nok. Uanset om det er økonomiansvarlige i større virksomheder eller en lille lokal restaurant har vi altid gjort en stor ære ud af ikke at sætte nogen ”facade” op men i stedet sikre at kunden for et så reelt indtryk af Cklar Service og menneskene bag som overhovedet muligt. – Vi har med stor succes bibeholdt denne tilgang i forbindelse med de erhvervsnetværk vi deltager i. Det være sig både omkring elitesporten i byen og andre relevante netværk. Kort fortalt vælger vi at sætte vores menneskelige værdier først for så sekundært at berette nærmere om Cklar Service. Det sker ud fra den filosofi at uanset hvordan vi anskuer vores virksomhed vil den altid være et resultat af Marias og mit eget værdigrundlag. Effekten kan til tider være at man ved første indtryk føler vi er mindre ”business” end så mange andre men det har vi det egentligt helt fint med. Kort sagt: Den personlige relation er i højsædet.

10 års jubilæum 23. maj

Apropos personlige relationer vil det glæde os at se dig til vores ganske uformelle 10 års jubilæum 23. Maj kl. 13.00 på P-pladsen foran Cklar Service. Der vil være pølser og øl – lige i øjenhøjde ?

Du ønskes et fortsat dejligt forår 2016!
– Cliff Nielsen
Grundlægger

Del din nye viden...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin