Niels Nielsen

Niels Nielsen

Loyalitet betaler sig!

Det skal først og fremmest ikke være nogen hemmelighed at Cklar-Service både er vores leverandør af rengøring samtidigt med at Cliff også er kunde her i vores reklamebureau. Jeg synes faktisk at dette siger det hele! Det har lykkedes os at hjælpe hinanden og gøre vores små virksomheder stærkere igennem et tæt samarbejde der fandt sin begyndelse for snart seks år siden.

En sand Gazelle!

Foruden at møde ind til et pinligt rent kontor har det været en sand fornøjelse at følge Cliff forretningsmæssigt fra han kom trækkende med sin stige og kasketten vendte forkert til han i dag vader ind i den ene direktør efter den anden med sine træsko på. Når Børsen snakker Gazelle så tror jeg ikke der er noget bedre eksempel på en virksomhed hvor væksten så sandelig har været ORGANISK som hos Cklar-Service. – Med dette mener jeg at Cliff på intet tidspunkt har opkøbt eller på anden måde fået foræret sine kunder. Han har måttet kæmpe for det og konstant bevise sit værd i en ekstremt konkurrencepræget branche. – Godt gået Cliff!!! – Du har som altid mine varmeste anbefalinger, Daniel Niels Nielsen, Niels Nielsen Strategi & Reklamehus.

Daniel Niels Nielsen er interviewet omkring sit forhold til Cklar-Service i maj 2015. Niels Nielsen Strategi & Reklamehus er placeret i Åbyhøj ved Aarhus samt Store Torv, 8000 Aarhus C.