En Gazelles bekendelser

Jeg håber i de følgende blog-indlæg at kunne give et dybere og realistisk indblik i hvad der foregår i den lille ”kælder” på Langenæs. Jeg har i de seneste 10 år beskæftiget mig med erhvervsrengøring i det østjyske. Min virksomhed, Cklar-Service.dk har de seneste to år vundet Børsens Gazellepris. Jeg vil løbende lave små, relevante blogindlæg her på hjemmesiden hvor jeg forsøger at gå i dybden med vore tanker og handlinger som virksomheden i sidste ende er et resultat af.

At kende dine forcer er også at ”ER”-kende dine svagheder

Ganske som Danske Bank har fortalt os alle i en årrække skal vi gøre det vi er bedst til… For mit vedkommende vil det sige at jeg skal være i tæt interaktion med min kunde og samtidigt være en vellidt formidler af kundens budskab og behov hos mine ansatte.

Mens jeg fokuserer på ovenstående er det enormt vigtigt for mig at andre essentielle fokusområder i virksomheden ikke bliver glemt men derimod løst af andre der besidder både evnen og lysten. Man tænker umiddelbart at ”det siger sig selv”… Det gør det bare sjældent i mindre iværksættervirksomheder som min. At kende begrænsningens kraft er en kunst.

Jeg allierer mig med eksperter og vigtigst af alt: Jeg lytter til dem! Jeg har i en årrække ladet Strategi & Reklamehuset, Niels-Nielsen.dk stå for al min markedsføring og profilering. I stedet for konstant at tænke i kampagner og nye projekter er Daniel Nielsen og Reklamehuset blevet min ”eksterne” marketingafdeling. Dvs. at vi sammen lægger en månedlig plan for vore marketing-engagementer hvorefter Daniel eksekverer og vi følger op under månedlige møder. Altså holder jeg fokus på min drift og samtidigt ved jeg at eksponeringen i markedet er som ønsket. Ligeledes har jeg lukket INDKOM ind i maskinrummet hos Cklar-Service.dk hvormed jeg har stærke forretningsudviklere tæt på når det kommer sig til strategi og udvikling af virksomheden. Igen frigives der ressourcer til at JEG kan holde fokus på MINE kunder og ikke skal ”lege” direktør det halve af dagen, kort fortalt: Jeg trives! Ingen tvivl om at når jeg trives så trives min virksomhed også.

Apropos trivsel… Læs med her i de kommende dage hvor jeg lufter mine tanker om mit personales trivsel i en branche hvor dette term sjældent nævnes i positiv kontekst.