Erhvervsrengøring pris

Prisen varierer fra opgave til opgave, men sammen finder vi en skarp pris til din virksomhed. Vi har brug for mere information fra dig om materialer, indretning og hyppighed, før vi kan give et konkret prisoverslag.

Hvad koster erhvervsrengøring?

Udgangspunktet er kr. 250,- pr. time. ex. moms.

Erhvervsrengøring behøver ikke at koste en formue, og hos Cklar stræber vi altid efter at være konkurrencedygtige og stadig levere et slutprodukt, der tåler dagens lys – hver dag. Når du kontakter os, spørger vi yderligere ind og har dermed bedre mulighed for at fastsætte en pris. Sammen finder vi en løsning, der passer til netop dine behov.

Helhjertet rengøring med mennesker bag

Hos Cklar møder du ikke bare en rengøringsassistent. Du møder et venligt menneske, der kigger dig i øjnene og smiler. Det er enormt vigtigt for os, at vores medarbejdere er glade for og stolte af deres arbejde i Cklar. Vi vægter gode arbejdsforhold og socialt sammenhold højt.

Den høje arbejdsglæde smitter af på vores kunder, der ikke kun oplever grundig og pålidelig erhvervsrengøring, men også de glade og motiverede mennesker, der står bag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Hos Cklar står vi klar til at hjælpe med rengøringsopgaver inden for

  • Kontorer og butikker
  • Byggeri
  • Restaurationer
  • Vinduespolering

Har du brug for kvalitetsbevidst erhvervsrengøring til en skarp pris?
Så kontakt os i dag og få et tilbud.