Cliff Nielsen, Direktør

Cliff Nielsen grundlagde Cklar Service i 2006 med et mål: At blive blandt de bedste i markedet for Østjysk Erhvervsrengøring og man må sige at her en årrække senere at målet er nået. Cliff Nielsen varetager selv størstedelen af den daglige administration. Derforuden foretager Cliff også diverse kvalitetskontroller hos kunderne, vikarierer selv for medarbejderne og tager sig ikke mindst af den essentielle kommunikation med kunden. Det er vigtig for Cliff at både kunder og medarbejdere konstant er i fokus hvad angår trivsel, kvalitet og samarbejde.

Maria Mathiesen, serviceleder

Foruden at være Cliff Nielsens bedre private halvdel og ikke mindst være mor til deres to dejlige børn varetager Maria flere essentielle funktioner hos Cklar Service. Maria er Cliffs højre hånd på kontoret og har et skarpt overblik hvad angår økonomien og diverse kundeforhold. Derforuden er Maria, ganske som Cliff selv, i marken og varetage opgaver hos diverse kunder.

Morten

Morten har samarbejdet med Cklar-Service i over tre år og anses som en af vigtig del af staben. Morten er ansvarlig for al vores vinduespolering i Østjylland. Savner du en dygtig og pålidelig vinduespudser så er Morten det helt rigtige valg.

Flere medarbejdere er på vej...