Grundig rengøring af byggeri giver værdi

Er der beskidt overalt i din bygning? Så lad os fjerne bygge snavset og få byggeriet til at skinne, så slutproduktet bliver en ren og attraktiv bygning som giver det perfekte førstehåndsindtryk.

Vi er kendt for vores kvalitetsrengøring, fleksibilitet, pålidelighed og tætte samarbejde, og vi varetager gerne rengøring af dit byggeri både under byggeprocessen og når byggeriet står færdigt.

Vi laver skræddersyede løsninger til rengøring af byggeri

Hos Cklar Service arbejder vi tæt sammen med flere entreprenører omkring rengøring af byggeri i Øst- og Vestdanmark. Vi er vant til at ”tale” med erhvervslivet og forstår vigtigheden  i holdbare aftaler, når det kommer til projekter med deadlines og komplekse planer, der skal følges nøje. Samtidigt er fleksibilitet et af vore nøgleord, så I får en skræddersyet rengøringsløsning til jeres byggeri.

Vores medarbejdere er trænet til opgaven

Når der er tale om rengøring af byggeri er vores stabile medarbejdere er et stort plus. Vi forstår alvoren i at andre virksomheder er afhængige af vores arbejde, hvorfor vores medarbejder er trænet i denne type opgave. De skrubber gerne en ekstra gang for at sikre at jeres byggeri tåler dagens lys.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet af os eller ring på tlf. 41 17 86 26, så tager vi en god snak om, hvordan vi kan løse dine behov inden for rengøring af byggeri. Vores Vest afdeling kan håndtere rengøring af dit byggeri i Århus, Randers og resten af Østjylland inkl. Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Viborg og Vejle. Vores Øst afdeling kan håndtere rengøring af dit byggeri i København og Storkøbenhavn.

Se hvad Mediehuset kontorhotel siger om vores arbejde og samarbejde her.