Grundig rengøring af byggeri giver værdi

Er der beskidt overalt i din bygning? Lad os fjerne byggesnavset og få byggeriet til at skinne, så slutproduktet bliver en ren attraktiv bygning og et perfekt førstehåndsindtryk.

Vi er kendt for vores kvalitetsrengøring, fleksibilitet, pålidelighed og tætte samarbejde, og vi varetager gerne rengøring  af dit byggeri både under byggeprocessen og når byggeriet står færdigt.

Vi laver skræddersyede løsninger til rengøring af byggeri

Hos Cklar Service arbejder vi tæt sammen med flere entreprenører omkring rengøring af byggeri i Østjylland. Vi er vant til at ”tale” med erhvervslivet og forstår vigtigheden i holdbare aftaler, når det kommer til projekter med deadlines og komplekse planer, der skal følges nøje. Samtidigt er fleksibilitet et af vore nøgleord, så I får en skræddersyet løsning.

Vores medarbejdere er trænet til opgaven

Vore stabile medarbejdere er et stort plus, når der er tale om rengøring af byggeri. Vi forstår alvoren i at andre virksomheder er afhængige af vores arbejde. De er trænet i denne type opgave, og de skrubber gerne en ekstra gang .

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet af os eller ring på 41 17 86 26, så tager vi en god snak om, hvordan vi kan løse dine behov indenfor rengøring af byggeri. Vi rengør dit byggeri i Århus, Randers og resten af Østjylland inkl. Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Viborg og Vejle.

Se hvad Mediehuset kontorhotel siger om vores arbejde og samarbejde her.