Kontorrengøring af høj kvalitet

At møde ind til et rent friskt kontor giver enhver medarbejder smil på læben. Men vidste du, at et sundt indeklima samtidig løfter dine medarbejderes arbejdsevne markant? Kontorrengøring er et af Cklar Services kerneområder, og vi har ekspertise i rengøring af både små og store kontorlokaler og ved hvor vigtig kontorrengøring er for dine medarbejderes velbefindende.

Rengøring af kontor giver et sundt indeklima

Et rent kontor føles rart og skaber ro for dine medarbejdere. Samtidig skabes et indeklima, der reducerer sygedagene og løfter effektiviteten. Vi tager os af jeres kontorrengøring hele vejen rundt, fra de store overflader med kaffepletter og fnuller til de små sprækker i tastaturet og hjørner, som er svære at komme til. Vi svinger kluden til det sidste snavs er væk.

Du får klare fordele ved Cklar Service som rengøringshjælp

Vi sætter en ære i, at vores kunder siger, de kan stole på os og regne med, at vi kommer som aftalt. De kender os for:

  • Grundigt arbejde hver gang
  • Pålidelige medarbejdere
  • At være nemme at få fat på
  • Fleksibelt og tæt samarbejde
  • Skræddersyede løsninger 

Vi klarer rengøring af alle flader på et kontor, både vinduer, gulve, overflader, toilet, mødelokalet - alt hvad i har brug for. Samtidig er vi fleksible. Vi laver en plan der passer til din virksomhed. Nogle foretrækker rengøring af kontoret før medarbejderne møder ind, mens andre ønsker det midt på dagen, så de møder os i dagligdagen.

At hyre rengøring til kontor giver dig ro i maven, for du ved, at alt er som det skal være. Vi sikrer et højt kontinuerligt rengøringsniveau og får du brug for ekstra rengøring forud for et stort møde, arrangement eller lignende, klarer vi også det.

Vi sender det samme personale hver gang

Rengøring af kontorlokaler kræver rengøringspersonale, som du kan stole på. I nogle tilfælde har de indirekte adgang til fortrolige dokumenter, eller kan overvære et vigtigt møde. Cklar Service sender de samme medarbejdere til jeres kontor hver gang, så I på den måde kender hinanden. Samtidig kender vores medarbejder jeres kontor og jeres behov. De er nøje instrueret i, at fremstå diskrete og har alle underskrevet fortrolighedserklæringer.

Få et uforpligtende tilbud

Mange kontorer, store som små, benytter i dag Cklar Service til deres kontorrengøring. Bliv kontaktet af os eller ring på tlf. 41 17 86 26, så tager vi en snak om din virksomheds behov og de mange muligheder.

Vores Cklar Service Vest afdeling kan håndtere rengøring af dit kontor eller din butik i Århus, Randers og resten af Østjylland inkl. Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Viborg og Vejle. Vores Cklar Service Øst afdeling kan håndtere rengøring af dit kontor eller din butik i København og Storkøbenhavn.