Rengøring af restaurant

Rengøring af restauranter består af den typiske dag-til-dag rengøring, men også af en del opgaver, som kræver en grundig rengøring – og de tager tid og ressourcer.

Cklar Service samarbejder med de fleste af Aarhus’ førende spisesteder, og vi har derfor god erfaring med netop denne type rengøring.

Med tillid mellem dig og os slipper du for bekymringer

Ved restaurantrengøring er hygiejne altafgørende og kræver en særlig behandling af overfladerne, gulvene og vinduerne. Tilliden mellem jer og os er vigtig, da mangelfuld rengøring af restaurationer kan betyde syge kunder. Det ved vi, og vores medarbejdere er trænet i at varetage opgaven med stor omhu og forståelse for jeres sted.

Er rengøringsfrekvensen forkert, tilpasser vi selvfølgelig planen

Det kan være en udfordring at kombinere den rette pris og det store behov for kontinuerlig rengøring af restaurationer. Derfor foretager vi først et skøn i fællesskab med jer, og i løbet af de første 3 uger effektiviserer vi opgaven, så I får den optimale løsning.

Opstår der uforudsete opgaver nu og her, er vi fleksible og reagerer med det samme. Hos Cklar Service forstår vi, at der ikke altid kan arbejdes efter en fast plan, når der er tale om restauranter.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet af os eller ring på 41 17 86 26, så tager vi en snak om dine behov indenfor restaurationsrengøring.

Vi rengør restaurationer i Århus, Randers og resten af Østjylland, inkl. Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Viborg og Vejle.

Se hvad restaurant 8000 siger om vores arbejde og samarbejde her.