Rengøring af restaurant

Rengøring af restauranter består af den typiske dag-til-dag rengøring, men også af en del opgaver, som kræver en grundig rengøring – og de tager meget tid og mange ressourcer.

Cklar Service samarbejder med mange forskellige typer restaurationer og har derfor god erfaring med netop denne type rengøring.

Med tillid slipper du for bekymringer

Ved rengøring af restaurationer er hygiejne altafgørende og kræver en særlig behandling af overflader, gulve og vinduer. Tilliden mellem os er vigtig, da mangelfuld rengøring af restaurationer kan betyde syge kunder. Det ved vi, og vores medarbejdere er trænet i at varetage opgaven med stor omhu og forståelse for jeres restaurant.

Rengøringsfrekvensen tilpasses løbende

Det kan i nogle tilfælde være en udfordring, at kombinere den rette pris og det store behov for kontinuerlig rengøring af restaurationer. Derfor foretager vi i starten af vores samarbejde et skøn i fællesskab, og i løbet af de første 3 uger effektiviserer vi opgaven, så I får en skræddersyet løsning som fungerer optimalt for jer.

Opstår der uforudsete opgaver nu og her, er vi meget fleksible og reagerer med det samme. Hos Cklar Service forstår vi nemlig, at der ikke altid kan arbejdes efter en fast plan, når der er tale om rengøring af restauranter.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet af os eller ring på tlf. 41 17 86 26, så tager vi en snak om dine behov inden for rengøring af restaurant og kantiner.

Vores Cklar Service Vest afdeling kan håndtere rengøring af din restaurant i Århus, Randers og resten af Østjylland inkl. Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Viborg og Vejle. Vores Cklar Service Øst afdeling kan håndtere rengøring af din restaurant i København og Storkøbenhavn.

Se hvad Restaurant Flammen, Århus, siger om vores samarbejde her.