Vinduespuds & -polering, der er til at gennemskue

Tillid er vigtigere end vand og sæbe, når det kommer til rengøring af vinduer – og i al anden erhvervsrengøring for den sags skyld. Hos Cklar Service leverer vi kontinuerligt seriøs, pålidelig og professionel service. At overholde aftaler er lige så vigtigt, som rene vinduer uden striber! (men det får du naturligvis også).

Vinduespudsning er lidt af et mysterium for mange. Det ser måske enkelt ud, men den særlige glans uden striber er sværere at opnå, end man lige regner med. Det kræver det rette håndelag at opnå et godt resultat hver gang.

Troværdighed og god kvalitetsrengøring går hånd i hånd og opnås bedst via en stabil medarbejderstab. Den kontinuitet har vi sikret gennem kompetente og pålidelige kolleger. Og det er guld værd i et marked med mange små og, til tider, useriøse spillere.

Når du overveje at blive kunde os i Cklar Service, starter vi altid med at afholde et uforpligtende møde med dig. Efterspørger du eksempelvis seriøs og fortløbende vinduespolering, ser vi først og fremmest på dine behov, inden vi sammensætter en servicepakke, der passer netop til dig. Pakken fungerer i praksis som et abonnement, men skal der foretages ændringer undervejs, så gør vi naturligvis bare det.

Lokal vinduespudser til lokale erhverv

I Cklar Service er vores primære mål at forblive Østjyllands mest pålidelige leverandør af vinduespolering og erhvervsrengøring. Og den lokale forankring er et stort plus. Som kunde kan du altid hive fat i os, og med en flad struktur tager vi snakken, så vi er sikre på, at ramme dine forventninger – hver gang.

Vi er familieejede, og har efterhånden 10 års erfaring med at servicere erhvervslivet med rengøring – og i hele perioden har DNA’ets kerne været at indgå og overholde holdbare aftaler og deadlines gennem god planlægning og fleksibilitet.

Vores gazelle-kåring for andet år i træk vidner om, at vores erhvervskunder får det, vi lover. Eller nærmere garanterer!

Stabilitet er Cklar Service' varemærke

Vores største styrke er vores meget stabile medarbejdere. Derfor vil du også næsten altid støde på de samme ansigter, når du får pudset vinduer eller foretaget anden erhvervsrengøring. Stabilitet giver kontinuitet og i forlængelse havner vi i vores udgangspunkt, som er pålidelighed.

I Cklar Service samler vi både på glade kunder, men i lige så høj grad på glade medarbejdere. Det er godt for arbejdsmiljøet og i sidste ende fremmer det større ansvarsbevidsthed. Og så føles det også bare rigtigt.

Ansvarlighed er vigtig, for som ”fluen på væggen”, har vores medarbejdere ofte mere eller mindre direkte adgang til til fortrolige dokumenter, mens de udfører det daglige rengøringsarbejde. Diskretion er derfor en selvfølge blandt vores personale, som sågar har underskrevet fortrolighedserklæringer.

Effektiv vinduespudsning til den bedste pris

Når vi forventningsafstemmer og prissætter opgaver sker det ofte som led i en løbende proces. Vi giver hellere et fleksibelt skøn end et rigidt tilbud.

Vi fokuserer særligt i opstartsfasen på fleksible behov og muligheder i forhold til tid og pris. Og herigennem forsøger vi at effektivisere opgaven. Både ud fra det vi selv ser kombineret med opfølgende møder, så den endelige aftale bliver både retvisende og den bedst mulige i længden.

Cklar Service er nemlig lige så interesserede i rene linjer, som vores kunder.

Vi udfører vinduespudsning og polering i Århus-området.