RESTAURANT FLAMMEN, ÅRHUS

Restaurant Flammen i Aarhus er en stor restaurant med 520 siddepladser, som ugentligt serverer mad for 2-3000 personer alt efter periode. Cklar Service har været Restaurant Flammens rengøringsleverandør i ca. 3 år og har stået for den daglige rengøring af både køkken og restaurant.

Udfordringen

Når man som Restaurant Flammen i Århus tilbereder mad til så mange mennesker og har så mange gæster igennem hver uge, er det vigtigt med professionel og grundig rengøring. Med så mange besøgende er der nogle helt andre ting der bliver beskidte end i en almindelig restaurant, hvorfor en samarbejdspartner med branchekendskab er en nødvendighed. For at sikre den bedste service er det vigtigt at tilpasse ydelsen til den enkelte kundes behov, hvilket vi hos Cklar Service gør meget ud af. Vi har arbejdet med komplekse rengøringsløsninger i mange år, hvorfor vi kan tilpasse vores service så det er skræddersyet til en restaurant af Restaurant Flammen’s kalibér.

Nærhed & fleksibilitet

For Restaurant Flammen, Århus, er det især vigtigt med en fleksibel rengøringsleverandør som er tæt på, og som er i stand til at reagere hurtigt.

“Det vi lægger mest vægt på, er at have en fleksibel samarbejdspartner med kendskab til vores branche. Det betyder meget for vores valg af rengøringsleverandør, at det er nogle fra lokalområdet, som er tæt på os. Hvis jeg står med en eller anden udfordring og akut mangler hjælp, kan Cklar Service  i mange tilfælde komme med det samme – det er vigtigt for os!”
Christian Jensen, Bestyrer, Restaurant Flammen Århus

Vi kender vigtigheden af nærhed og fleksibilitet. Derfor holder vi kort afstand til vores kunder og bestræber os altid på at være så fleksible som overhovedet muligt, for vi ved hvad der er på spil når det brænder på.

Med ærlighed kommer man længst

Ærlighed er en af de vigste byggesten i vores forretning og noget vi vægter meget højt. Vi tror på at man kommer længst med ærlighed, og derfor står vi ved vores ansvar hvis der bliver begået fejl. Vi vil være de bedste, og derfor vil vi sikre kvaliteten af vores arbejde – hver gang!

“I tilfæde af fejl er der ikke nogle undskyldninger – de kommer bare og retter op på fejlen, hvilkt jeg synes er fedt. Det betyder at jeg ved at jeg ikke engang skal slås for at få dem ind, for jeg ved de kommer”
Christian Jensen, Bestyrer, Restaurant Flammen Århus

For yderligere information om vore referencer bedes du kontakte Cklar-Service.