Bæredygtighed og miljø

Hos Cklar er vi drevet af vores vision om at gøre rengøringsbranchen mere personlig, ærlig og ordentlig. Og det forpligter hele vejen rundt.

Sådan tager vi et aktivt samfundsansvar

Hos Cklar Service arbejder vi med FNs Verdensmål. Vi har udvalgt to verdensmål med tilhørende delmål, som giver størst mening for vores kunder og for os som arbejdsplads. Disse verdensmål er nr. 8 og nr. 12. Udvælgelsen af netop disse to verdensmål bunder i, at der er en naturlig sammenhæng med vores kerneforretning, hvor vi arbejder for at skabe renere og sundere milijøer.

FN VERDENSMÅL 8 – ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST

Hos Cklar Service er vores medarbejdere vores vigtigste ressource. Kompetente og tilfredse medarbejdere er omdrejningspunktet for vores forretning. Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø og på miljøvenlige valg, så vores adfærd og rutiner kan være med til at gøre en reel forskel. For os er det en forudsætning for erhvervsrengøring med god kemi.

Plads til alle

Vi ønsker at skabe en kultur, hvor alle kan og har lyst til at være med. Vi har mere end 50 medarbejdere af mange nationaliteter. Cklar Service er en multikulturel arbejdsplads, og det er ikke alle, der taler dansk. For os er stabilitet og ordentlighed vigtigere end sprogkundskaber. Vi tilbyder vores ansatte oplæring, ordnede forhold og gør os umage for at være en attraktiv arbejdsplads. 

Læs mere om Verdensmål 8 her

FN VERDENSMÅL 12 – ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

Hos Cklar Service tror vi på god kemi ­– i form af gode relationer, men også i form af miljøvenlige rengøringsmidler. Vi værner om en kultur, hvor vi inddrager vores medarbejdere aktivt. Vi opfordrer alle vores ansatte til at komme med forslag til forbedringer, både hos os selv som arbejdsplads, men også hos vores kunder.

Miljøbevidste valg

Vores løbende fokus på miljøet har bl.a. resulteret i, at vi ikke smider tom rengøringsemballage ud hos vores kunder. Vi tager det med retur, hvor vi samler det sammen og returnerer det til vores leverandør, som arbejder systematisk med recycling. Vi har også valgt rengøringsprodukter med en doseringstop i alle flasker. Det kan synes som en lille ting, men for hver eneste arbejdsgang sætter den en stopper for miljøbelastende fejldosering.

Læs mere om Verdensmål 12

BÆREDYGTIGE RENGØRINGSMIDLER FRA KIEHL

Hos Cklar Service anvender vi EU-certificerede og miljøvenlige rengøringsmidler. Langt størstedelen af de produkter, vi benytter, bliver produceret af den tyske producent Kiehl, som har miljøet som mærkesag.