Butiksrengøring

Cklar Service tilbyder professionel butiksrengøring med over 17 års erfaring. Vi tilpasser os alle typer butikker, og sikrer overholdelse af høje standarder for at opretholde eller opnå elite smileys.

Top professionel butiksrengøring

Med fokus på butiksrengøring af høj kvalitet og effektivitet giver vi dig og dit personale frihed til at koncentrere jer om kunder og drift.

Vores veluddannede personale anvender de nyeste metoder og bæredygtige produkter, hvilket garanterer et skinnende rent miljø. Fleksible rengøringsaftaler og grundige rapporter sikrer en tilpasset service, der møder dine unikke ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en effektiv butiksrengøring.

Professionel butiksrengøring med kemi og tillid

Hos cklar-service har vi en vision. Vi vil gøre rengøringsbranchen mere personlig, ærlig og ordentlig. En rengøringsassistent fra os smiler, hilser og kommer igen næste gang. Vi sender altid det samme personale. Vi tror på god kemi i form af gode relationer.

Vores mere end 50 højt kvalificerede medarbejdere har ikke kun fået professionel oplæring i ordentlighed, men har også i et stærkt ønske dybt i deres dna, om at gøre sig umage for at levere en butiksrengøring der ikke kan sættes en finger på.

Vi ansætter kun det mest professionelle personale. Med Cklar Service er der god kemi hele vejen rundt.

Butiksrengøring tilpasset dine ønsker og behov

Rengøring er meget mere end sæbe og vand. Hos cklar-service lægger vi en ære i at levere en professionel butiksrengøring, der lever op til alle dine forventninger.

Vi tror på at en veludført butiksrengøring bygger på meget mere end kompetencer fra vores højt kvalificerede personale, nøglen til succes er et godt samarbejde gennem dialog. Derfor er vi altid åbne over for forslag, spørgsmål og ønsker fra jer, og vi evaluerer løbende resultatet af vores udførte butiksrengøring, og hvilke justeringsmuligheder der er i forhold til jeres ønsker og behov..

Det er desuden vigtigt for os, at vi kan rykke hurtigt ud, og vi er altid til at få fat på.

Tilpasset butiksrengøring uden for åbningstider

Hos cklar-service forstår vi hvor vigtigt det er at kunne tilbyde en ren og indbydende butik til dine kunder.

Vores tilpassede rengøringsløsninger er nøje koordineret for at passe omkring din butiks åbningstider, hvilket sikrer, at vi kommer ind og ud uden at forstyrre dine kunder eller den daglige drift i butikken.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at fastlægge den mest optimale tid for butiksrengøring, om det så er tidligt om morgenen før åbningstid eller sent om aftenen efter lukketid.

Ring på telefon 70 20 86 26 og indhent et uforpligtende tilbud.

Butiksrengøring til områder med høj kundetrafik

Områder med den højeste kundetrafik er ofte de mest udfordrende at holde rene. Dette gælder især for indgangspartier, gangstier, kasseområder og prøverum, som alle er centrale punkter for kundeinteraktioner.

Vores personale har specialiseret uddannelse og bruger målrettet rengøringsmetoder for at sikre, at disse højtrafikområder forbliver pletfri og hygiejniske gennem hele dagen.

Rengøring af prøverum får ekstra opmærksomhed, da disse områder er personlige rum, hvor kunderne træffer købsbeslutninger. Vi sørger for, at hver kunde bliver mødt med et rent og ryddeligt rum, hvilket også er med til at sende et stærkt signal om din butiks standarder for orden og renlighed.

Vi sikrer også, at luftkvaliteten er frisk og ren, og at alle overflader, herunder dørhåndtag og armaturer, er bakterie- og smittefrie.

Ved at vælge os som din rengøringspartner sikrer du, at din butik ikke blot ser ren ud, men også bidrager til kundernes og medarbejdernes sundhed og velbefindende.

Butiksrengøring til butikker med høje hygiejnestandarder

Erhvervsrengøring er meget mere end jagten på skidt og snavs. Som rengøringsfirma udfører vi et uundværligt stykke arbejde, som er en af de vigtigste betingelser for et sundt indeklima. Ordentlig rengøring på arbejdspladsen er faktisk lig med gladere medarbejdere og færre sygedage.

Når du vælger Cklar Service som samarbejdspartner, så går den rent hjem. Vi rengør mere end 10.000 m2 i døgnet. Vi står op, når andre går i seng. Vi kommer overalt på små og store arbejdspladser i Østjylland og København. Og vi har ingen fine fornemmelser. Vi sørger for, at I kan møde ind på en ren og tryg arbejdsplads – hver dag.

Sådan har det været siden 2006, da Cliff Nielsen stiftede Cklar Service. I dag er vi vokset med gazellefart, men vi er stadig en familievirksomhed, hvor alle kender alle. Vi vil være jeres betroede samarbejdspartner fremfor en leverandør. En tæt og tillidsfuld relation giver fleksibilitet og ren værdi for pengene.

Vi kommer ind i alle kroge

Hos cklar-service får du en butiksrengøring der kommer ind i alle kroge, også de skjulte områder, som ofte forbliver uopdaget og et samlested for skidt og bakterier.

Vi har højt fokus på detaljerne og hvert hjørne og hver krog i din butik modtager den samme grundige rengøringsindsats, lige fra de mindst tilgængelige hjørner til de høje hylder, hvor støv og snavs kan samle sig over tid.

Laubær er ikke noget vi hviler på. Vi følger udviklingen og bruger de nyeste teknikker og redskaber for at fjerne selv det mest genstridige snavs, hvilket ikke kun forbedrer den overordnede hygiejne, men også fremmer et friskere og mere indbydende shoppingmiljø.

Vores mål er at sikre, at hver del af din butik skinner og afspejler den høje standard, som både du og dine kunder forventer.

Vi dækker hele Østjylland og København

Vi har hovedkontor i Aarhus og udfører med vores to afdelinger butiksrengøring i hele Østjylland og København.

Med vores to afdelinger i øst og vest kan vi tilbyde fleksible abonnementsløsninger, der er skræddersyet, ønsker og behov til hver enkelt virksomhed, uanset om det drejer sig om daglig, ugentlig eller månedlig rengøring.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne på 70 20 86 26, skriv en besked til vores mail: info@cklar.dk, eller udfyld vores kontaktformular, så vi kan tage en snak om hvordan vi sammen kan nå et resultat der opfylder behov og ønsker ved rengøring af din butik.

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring betaler sig – et grundigt rengjort kontormiljø giver et godt førstehåndsindtryk, bedre hygiejne og mindre sygefravær. 

Læs mere…

Vinduespolering

Din virksomheds eller butiks ydre fremtoning, sikrer et godt og klart udsyn for dine medarbejdere og kunder.

Læs mere…

Om Cklar

Når du vælger Cklar Service som samarbejdspartner, så går den rent hjem

Læs mere…