Vinduespolering

Vi gør en soleklar forskel

Dagslys har en direkte indflydelse på vores velbefindende. Det samme kan man sige om pudsede vinduer. Som erhvervsdrivende er det også væsentligt at prioritere virksomhedens eller butikkens ydre fremtoning samt sikre et godt og klart udsyn for sine medarbejdere og kunder.

Kompetent og
pålideligt team

Vinduespudsning med den særlige glans uden striber kræver det rette håndelag og professionelt udstyr, der lever op til krav om sikkerhed. I et marked med mange små aktører tilbyder Cklar professionelt udført vinduespolering af vores team af kompetente kolleger.

Vinduespolering for erhverv og private

Vi tilbyder en bred vifte af services indenfor vinduesrengøring, pudsning og polering. Med vores udstyr er vi også i stand til at rengøre ejendommens vinduesrammer samtidig med, at vi vasker og polerer vinduerne. Vi benytter altid og miljøvenlig sæbe.

 

Få en abonnementsløsning

Vores kunder tæller klinikker, butikker, kontorer og fabriksbygninger m.m. Med en abonnementsløsning hos Cklar bliver alle vinduer pudset efter en fast aftale, der løbende kan justeres efter behov.

Ring på telefon 70 20 86 26 og indhent et tilbud.

er det noget han selv skriver? jeg fandt nemlig ud af at de  her hos os bruger demineraliseret vand. Benjamin, vil du undersøge?

 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Cklar allerede i dag og lad os høre om jeres behov. Med to afdelinger i øst og vest kan vi skræddersy en abonnementsløsning til din virksomhed.

Trappevask

En ren og præsentabel trappe eller opgang signalerer professionalisme og overskud.

Læs mere…

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring betaler sig – et grundigt rengjort kontormiljø giver et godt førstehåndsindtryk, bedre hygiejne og mindre sygefravær.

Læs mere…

Om Cklar

Når du vælger Cklar Service som samarbejdspartner, så går den rent hjem

Læs mere…