Trappevask til private og erhverv

Et godt førstehåndsindtryk tæller

En præsentabel trappe og opgang signalerer professionalisme og overskud. Trappevask og rengøring af fællesarealer er et nødvendigt gøremål og en vigtig prioritering i alle typer af ejendomme.

Trappevask for erhverv og private

Rengøring af trapper og fællesarealer kan være et både tidskrævende og fysisk krævende job. Ikke mindst i vintermånederne, hvor der nemt kommer mere skidt, snavs, vejsalt m.m. indendørs, som kan slide på gulve og belægning. Hos Cklar Service har vi udført kvalitetsbevidst trappevask siden 2006. Vores medarbejdere har stor erfaring i at rengøre trapper og øvrige fællesarealer for virksomheder, der står for ejendomsadministration, boligforeninger, grundejerforeninger og private ejere af ejendomme.

Få en abonnementsløsning

Cklar Service tilbyder professionel og grundig rengøring af trapper, opgange, kældre, gange, vaskerum og øvrige fælleslokaler i ejendomme i Østjylland og København.

Vi kan skræddersy en abonnementsløsning, der matcher jeres behov. Vi tilbyder at feje, støvsuge, vaske trapper, aftørre karme og gelændere, rengøre stikkontakter og øvrige lokaler i kældre m.m. Vi har blik for helheden og sørger for, at trapper og fællesarealer tager sig præsentable ud.

Ring på telefon 70 20 86 26 og indhent et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Cklar allerede i dag og lad os høre om jeres behov. Med to afdelinger i øst og vest kan vi skræddersy en abonnementsløsning til din virksomhed.

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring betaler sig – et grundigt rengjort kontormiljø giver et godt førstehåndsindtryk, bedre hygiejne og mindre sygefravær. 

Læs mere…

Vinduespolering

Din virksomheds eller butiks ydre fremtoning, sikrer et godt og klart udsyn for dine medarbejdere og kunder.

Læs mere…

Om Cklar

Når du vælger Cklar Service som samarbejdspartner, så går den rent hjem

Læs mere…