Om Cklar

Vores mission

”Cklar Service vil være Østjyllands mest pålidelige leverandør af erhvervsrengøring og vinduespolering. Vi vil være konkurrencedygtige og stadig levere et slutprodukt der tåler dagens lys hver eneste dag”

Historien

Cklar Service blev oprindeligt stiftet af Cliff Nielsen, som fortsat er direktør i det familieejede foretagende. Cliff etablerede hurtigt en loyal kundegruppe som stadig handler hos Cklar Service. Spørger man kunderne er der ingen tvivl: Rengøringsbranchen er en sand jungle hvor det sjældent lykkedes at finde pålidelige samarbejdspartnere som Cklar Service.

AA Rating

Vi har i 2019-2020 modtaget den fornemme double AA Rating fra Bisnode. Dvs. at vi er anerkendt som en virksomhed med ”Høj Kreditværdighed” Kort fortalt kan vi på godt jysk finde ud af at betale vores regninger til tiden samtidigt med at vi forstår vigtigheden af lønsomhed i en forretning som vores. Vi er ganske stolte af vores Double AA.

Læs mere om AA her: www.bisnode.com/danmark

Gazelle-virksomhed 2019-20

Vi er stolte over igen at være en af Børsens Gazeller i år. Ved hårdt arbejde og konstant kvalitetssikring hos vore kunder er det lykkedes os at skabe en rengøringsvirksomhed i seriøs vækst. Vi håber på at vor indsats rækker til endnu en Gazelle-udmærkning til næste år.

Følg vores udvikling løbende på Facebook eller i Cklar-nyhedsbrevet.