Professionel hotelrengøring

Med mere end 17 års erfaring i branchen tilbyder Cklar Service professionel hotelrengøring, der lever op til selv de mest krævende standarder og sikrer, at dit hotel kan præsentere sig fra sin bedste side og opnå elite smileys.

Vi forstår betydningen af detaljerne og sætter en ære i at levere en fejlfri hotelrengøring med hver service.

Din leverandør af professionel hotelrengøring

Vi er eksperter i at tilpasse vores hotelrengøring til de enkeltes ønsker og behov, og vores mål er at sikre et upåklageligt resultat hver gang, så du og dit personale trygt kan fokusere fuldt ud på gæsternes oplevelse og hotellets drift.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på enkelt- eller totalløsninger. Hos os garanterer vi altid professionel, grundig, effektiv og miljøvenlig hotelrengøring.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på hotelrengøring.

Hotelrengøring med professionelt og serviceminded personale

Hos Cklar Service forstår vi at hemmeligheden bag et strålende rent hotel ikke kun ligger i pletfri rengøring, men også i de mennesker, der udfører arbejdet. Vores personale er ikke blot uddannet inden for hotelrengøring; de er også udrustet til at yde god kundeservice, og er altid imødekommende.

I deres daglige gang på hotellet, møder vores personale hver gæst og kollega med varme og høflighed, og de vil altid gøre deres til at bidrage til en indbydende og behagelig atmosfære.

Ved at vælge hotelrengøring fra Cklar Service vælger du mere end bare rengøring; du vælger et partnerskab med et personale, der forstår alle facetter af hotelrengøring.

Sammen kan vi sikre, at renlighed og gæstfrihed går hånd i hånd, og at hver en krog af hotellet afspejler den standard, som dine gæster fortjener.

Få en ubesværet hotelrengøring

Når du vælger rengøringsløsninger fra Cklar Service, kan du som kunde forvente en ubesværet hotelrengøring af den højeste kvalitet. Hver en detalje af rengøringsprocessen er nøje overvejet og udført af vores veluddannede rengøringspersonale.

Det eneste du skal gøre, er at vælge hvilken rengøringspakke, der passer til dine ønsker og behov, så klarer vi resten.

Hos Cklar Service forstår vi de særlige krav, der er til rengøring af hoteller. Vi ved, at det ikke kun handler om at gøre rent, men om at skabe et indbydende og sundt miljø for dine gæster. Vores personale anvender skånsomme rengøringsmetoder, der sikrer effektiv fjernelse af skidt og snavs uden at gå på kompromis med kvaliteten eller miljøet. Samtidigt med at vi passer på hotellets inventar.

Med en kombination af faglig ekspertise, miljøbevidsthed og opmærksomhed på alle detaljer, er Cklar Service det naturlige valg for en ubesværet og pålidelig hotelrengøring.

Tilpassede rengøringsløsninger til dit hotel

Hos Cklar Service, forstår vi, at ensartet service ikke passer til alle. Derfor tilbyder vi skræddersyede rengøringsløsninger, som er skræddersyet til individuelle behov og tidsplaner for hvert enkelt hotel.

Vores tilpassede servicepakker omfatter disse typer af hotelrengøring:

  • Daglig rengøring – Fokuseret på at holde værelser og offentlige områder rene og indbydende hver dag.
  • Grundig rengøring – En dybere hotelrengøring, som typisk involverer mere detaljeret arbejde i områder, der ikke bliver berørt ved daglig rengøring.
  • Sæsonbetonet dybderengøring – Planlagt rengøring, der tager sig af de lange vintre eller travle sommermåneder, hvor et mere intensivt fokus på rengøring er nødvendigt.
  • Uforudsete og ekstra rengøringsbehov – Hurtig og effektiv rengøring efter arrangementer, konferencer eller uforudsete situationer, som kræver øjeblikkelig opmærksomhed.

Når du vælger hotelrengøring fra Cklar Service får du en partner, der forpligter sig til at opretholde de højeste standarder for renhed og hygiejne på dit hotel.

For at sikre at vi altid møder dine forventninger, gennemgår vi dine specifikke ønsker og behov i en grundig konsultation. Vi diskuterer hvert område af dit hotel, fra de travleste områder til de mest skjulte hjørner for at sikre, at vores hotelrengøring dækker hver eneste detalje.

Hos Cklar Service forstår vi alle de mange forskellige typer af opgaver en professionel hotelrengøring indeholder. Dagene på hotellet er aldrig ens for vores rengøringspersonale, der er en konstant skiftende strøm af forskellige opgaver, der kræver både præcision og alsidighed. Vores personale er uddannet til at håndterer områder indenfor hotelrengøring såsom:

Z

Støvsugning og gulvpleje

Alle gulvtyper kræver regelmæssig vedligeholdelse. Vi anvender de nyeste teknikker og udstyr til at fjerne støv, snavs og pletter, og sikre at gulvene altid fremstår rene og velplejede.

Z

Aftørring af overflader

Fra receptionsskranker til natborde, vi aftørrer alle overflader for at fjerne støv og snavs og skabe en sund og indbydende atmosfære.

Z

Skift af sengetøj

Friskt og rent sengetøj er afgørende for gæstetilfredsheden. Vores personale er hurtige og effektive, når det kommer til at skifte sengetøj, med øje for detaljer, der sikrer en behagelig og hygiejnisk soveoplevelse for hver gæst.

Z

Rengøring af badeværelser

Badeværelserne i hotelværelserne kræver særlig opmærksomhed og grundighed. Vi sørger for, at alle badeværelser er rene, desinficerede og velassorterede med nødvendige toiletartikler.

Z

Påfyldning af forbrugsstoffer

Det er de små detaljer som at sikre tilstrækkeligt toiletpapir, håndsæbe og friske håndklæder, som gør en stor forskel i gæsteoplevelsen. Vores team er opmærksomme på disse aspekter og sørger altid for, at disse væsentlige elementer er påfyldt og præsenteret pænt.

Respekt for gæsters tabte og fundne værdigenstande

Hos Cklar Service lægger vi en ære i at udføre en ansvarlig og respektfuld hotelrengøring, hvor tabte og fundne værdigenstande behandles med yderste respekt. Vores personale er uddannet til omhyggeligt at tage hånd om enhver genstand, gæster måtte have efterladt.

Vi har implementeret et pålideligt system til at administrere fundne genstande, som er forankret i vores centrale værdier af ærlighed, gennemsigtighed og integritet.

Når du samarbejder med Cklar Service, kan du være sikker på, at hver eneste detalje, herunder pleje af gæsters ejendele, håndteres professionelt.

Få et uforpligtende tilbud på hotelrengøring

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os løfte standarden for dit hotel. Kontakt os gerne på telefon 70 20 86 26, skriv en besked til vores mail info@cklar.dk, eller udfyld vores kontaktformular, så vi kan tage en snak om hvordan vi sammen kan nå et resultat der opfylder behov og ønsker ved rengøring af din butik.

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring betaler sig – et grundigt rengjort kontormiljø giver et godt førstehåndsindtryk, bedre hygiejne og mindre sygefravær. 

Læs mere…

Vinduespolering

Din virksomheds eller butiks ydre fremtoning, sikrer et godt og klart udsyn for dine medarbejdere og kunder.

Læs mere…

Om Cklar

Når du vælger Cklar Service som samarbejdspartner, så går den rent hjem

Læs mere…