Become

Become (tidligere Compell) er et digitalt bureau med fokus på strategi og markedsføring beliggende i Lystrup, nord for Aarhus. Cklar Service har været Compell’s faste rengøringsleverandør i 8 år og fortsætter med rengøring af Become’s kontorlokaler.

Et godt indeklima betyder meget

I et dynamisk arbejdsmiljø hvor tingene ofte går hurtigt, er god og kvalitetsbevidst rengøring og et godt  indeklima noget af det, som kan gøre forskellen. Rum med et stort indhold af støv i luften er ikke et behageligt arbejdsmiljø og kan give irritationer i øjne, næse og luftveje, hvilket kan resultere i træthed, hovedpine og træthed hos medarbejderne. Hos Become er det noget man for alt i verden gerne vil undgå, hvorfor man har valgt en professionel rengøringsleverandør som Cklar Service.

“Det er rart at møde ind til et rent og friskt kontor. Jeg tror faktisk et rent arbejdsmiljø betyder mere for mig og mine ansatte, end vi går og tror. Når der er rent og pænt får man bare mere lyst til at være her, og det giver et smil på læben.

Bjarke Bekhøj, direktør, Become

Troværdighed i fokus

Når vi det drejer sig om rengøring af kontor er det nødvendigt at have et stort fokus på tillid og troværdighed. Vores medarbejdere udfører et troværdigt stykke arbejde hver gang og vi vi sender altid den samme medarbejder. På den måde sikrer at vores kunde er tryg ved at have vores medarbejder gående og at de kender vedkommende. Samtidig kender vores medarbejder stedet og sikrer et godt resultat hver gang.

“Da vi skulle vælge rengøringsleverandør var det meget vigtigt for os at finde en troværdig leverandør som vi kunne stole på. Hos os foregår rengøringen efter lukketid, så det betyder meget at det er leverandør vi kan stole på.”

Bjarke Bekhøj, direktør, Become